Koivuklapi: Täydellinen polttopuu suomalaiseen takkaan ja kiukaan alle!

koivuklapi

Koivuklapi on suomalaisten suosima polttopuu, joka tunnetaan erinomaisista ominaisuuksistaan. Koivuklapit palavat tasaisesti ja antavat paljon lämpöä, tehden niistä täydellisen valinnan niin takkoihin, kamiinoihin kuin saunankiukaisiin.

Miksi koivuklapi verrattuna muihin polttopuihin?

Tasainen Palo: Koivuklapi palaa tasaisesti, mikä takaa pitkäkestoisen ja tasaisen lämmönlähteen. Tämä tekee koivuklapista erityisen sopivan esimerkiksi saunan lämmittämiseen, jossa tasainen lämpö on tärkeää.

Korkea lämmöntuotto: Koivuklapit ovat tunnettuja korkeasta energiasisällöstään. Tämä tarkoittaa, että koivuklapit antavat enemmän lämpöä pienemmällä määrällä polttopuuta, mikä tekee niistä loistavan valinnan polttopuuksi.

Vähäinen savutus: Koivuklapit tuottavat palamisessa vähän savua, mikä vähentää ilmanvaihtotarvetta ja pitää kodin ilman puhtaana. Tämä on erityisen tärkeää takan käytössä, sillä vähäinen savutus lisää käyttömukavuutta, onhan se mukavampaa ettei sauna tai takka savuta palaessaan.

Helppo syttyvyys: Koivuklapit syttyvät helposti ja palavat nopeasti, mikä tekee tulen sytyttämisestä vaivatonta. Tämä on hyödyllistä erityisesti kylminä talvi-iltoina, kun lämpöä tarvitaan nopeasti.

Koivuklapi on varma valinta

Alla muutama vinkki, joiden avulla saat parhaan hyödyn irti koivuklapeista:

Kuivaus: Varmista, että koivuklapit ovat hyvin kuivia ennen polttamista. Kuivat koivuklapit palavat paremmin ja tuottavat vähemmän savua.

Säilytys: Säilytä koivuklapit kuivassa ja ilmavassa paikassa, esimerkiksi katetussa puuvajassa. Tämä estää klapien kastumisen ja homehtumisen.

Polttotekniikka: Asettele klapit tiiviisti tulipesään ja käytä sytytyspaloja tai tuohta tulen sytyttämiseen. Näin saat tulen nopeasti syttymään ja palamaan tasaisesti.

YL-Koneelta saat koivuklapit ja muut polttopuut suursäkeissä ja irtotavarana, kotiinkuljetettuna Päijät-Hämeen alueella.

Tilaa klapit pihaasi saman tien esimerkiksi seuraavilla alueilla:

  • Lahti
  • Vääksy ja Vesivehmaa
  • Hollola
  • Nastola
  • Orimattila
  • Sysmä
  • Padasjoki

YL-Kone Oy – vuodesta 2010

YL-Kone on vuonna 2010 perustettu, Päijät-Hämeen alueella toimiva metsäkoneurakointiin erikoistunut yritys. Sittemmin olemme laajentaneet palvelumme koskemaan myös kuluttaja-asiakkaita. Haluamme nyt ja tulevaisuudessa tarjota sekä yrityksille sekä yksityisille kattavasti metsään ja ylipäätänsä puuhun liittyviä palveluita

Ota yhteyttä!

Tuomo:

044 530 9558
tuomo@yl-kone.fi

Valtteri:

044 999 2853
valtteri@yl-kone.fi

Yrityksen tiedot:

YL-Kone Oy

Postiosoite: Peltosirkunkuja 1, 16320 Pennala

Y-tunnus: 2359214-1

Tutustu muihin palveluihimme:

Risujen noutopalvelu
Pihapuiden kaadot
Peltojen ja metsäteiden siistiminen

Lue aiheesta muualla:  Polttopuiden käyttö Suomessa